Dr. Petrov Júlia Beáta (ln.: Szendrői) fogszakorvos

Felnőttfogászat, Szájsebészet, Fogszabályozás

Önéletrajz
A Szent-Györgyi Albert Fogorvostudományi Egyetemen végeztem 1997-ben. Fog-és szájbetegségek szakvizsgámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem.
Budapesten dolgoztam 5 évig gyermek fogorvosként a XVII. és az I. kerületekben, felnőtt fogorvosi praxist vezettem 10 évig a II. kerületben, majd megnyitottam saját magánrendelőmet.
Az elmúlt 23 évben gyakorlatot és tapasztalat szereztem minden szakterületen, minden korcsoportban és minden finanszírozási szituációban. 15 éve szájsebészeti beavatkozások keretében implantátumok beültetésével, 10 éve fogszabályozással is foglalkozom. Naprakész tudásomat nemcsak hazai, hanem külföldi továbbképzések, kongresszusok keretében is fejlesztem.

Online Dental Diagnozis

Célkitűzések
Az elmúlt évek legfontosabb célkitűzése a XXI.századi digitalizálás és fejlett technológiák integrálása a hétköznapi munkámba.
Ezt fejlett szoftverek használatával, háromdimenziós CBCT felvételek kielemzésével, a kezelések virtuális megtervezésével, egyedi fogszabályzó készülékek (INSIGNIA, INVISALGIN, stb) és implantációs sebész sablonok (SMART-GUIDE) legyártatásával, CAD/CAM frézközpontok együttműködésével igyekeztem megvalósítani.

Online Dental Diagnozis